1. Home
  2. /
  3. Objave
  4. /
  5. Promotivna akcija Shell Helix i Automerc Škoro

U saradnji sa partnerom Automerc Škoro za potrošače smo pripremili specijalne cijene zamjene motornog ulja i filtera.  Da biste ostvarili popust za servis ostavite na mjestu održavanja promocije svoj kontakt telefon, ime i prezime te tip automobila.

Za ovu promotivnu aktivnost naš partner i ovlašteni serviser Shell Lubricants, Automerc Škoro koristi Shell Helix motorna ulja vrhunskog kvaliteta namijenjena su za putnički segment. Shell Helix Ultra motorna ulja formulisana su koristeći jedinstvenu Shell Pureplus tehnologiju koja pruža značajan broj tehničkih prednosti za korisnike.

Promocije će se održavati u Hipermarketu Mercator Ložionička.

Svaki Shell Helix je proizveden po pažljivo izabranoj formuli koja zadovoljava sve potrebne zahtjeve savremenih motora. Dužinu intervala zamjene motornih ulja definiše proizvođač motora, a ne proizvođač motornih ulja.

HELIX HX7 10W40 12×1

Motorno ulje sintetičke tehnologije – pomaže održati čistoću i učinkovitost motora. Korištenjem sintetičkih i mineralnih baznih ulja, postiže se veći nivo učinkovitosti nego korištenjem isključivo mineralnih ulja. Produžava vijek trajanja motora, štiteći ga od trošenja u svakodnevnim uslovima vožnje. Za benzinske, dizel i motore na plin; prikladno i za motore na biodizel i benzin/etanol smjesu.

HELIX HX8 ECT C3+OEM 5W30 12×1

Potpuno sintetičko motorno ulje koje omogućava pouzdane performanse, čistoću i zaštitu. Koristi naprednu tehnologiju koja zadovoljava najsavremenije emisione standarde i tako održava čistoću filtera krutih čestica (DPF filter) čime se obezbjeđuju performanse motora. Također pomaže u smanjenju trenja motora čime se postižu uštede u potrošnji goriva. Koristi se kod savremenih benzinskih i dizel motora sa filterom krutih čestica kao i kod gasnih motora. Produžava vijek trajanja motora, štiteći ga od trošenja u svakodnevnim uslovima vožnje. Za benzinske, dizel i motore na plin; prikladno i za motore na biodizel i benzin/etanol smjesu.

HELIX HX8 SYNTH 5W40 12×1

Potpuno sintetičko motorno ulje sa visokim performansama, čišćenja i zaštite motora. Pomaže u produžetku životnog vijeka motora, znatno smanjuje trošenje i trenje motora, čak i u najtežim uslovima vožnje. Može se koristiti kod plinskih, benzinskih i dizel motora, također je pogodno za biodizel i plinske/etanol motore

© 2023 by ID-S.