1. Home
  2. /
  3. Objave
  4. /
  5. Organizovana edukacija za Hyundai predstavnike


U današnjem dinamičnom svijetu automobilske industrije, ključ uspjeha često leži u partnerstvima između različitih igrača unutar sektora. Shell, globalni lider u proizvodnji ulja i maziva i Hyundai, jedan od najvećih i najcjenjenijih svjetskih proizvođača automobila, partneri su koji se fokusiraju na inovacije i održivost u mobilnosti. Ova saradnja donosi mnoge prednosti kako za oba partnera, tako i za korisnike njihovih proizvoda.

Shell i Hyundai rade na razvoju naprednih maziva koja odgovaraju specifičnim zahtjevima Hyundai vozila. To omogućava Hyundai-ju da ponudi svojim kupcima bolje performanse, veću energetsku učinkovitost i niže emisije, čime pridonosi smanjenju negativnog efekta na okoliš.

Tim povodom Orbico, kao ovlašteni makrodistributer Shell maziva u Bosni i Hercegovini, pružio je vrijednu edukaciju voditeljima servisa o važnosti ulja, GTL (gas to liguid) i Shell Helix 0W tehnologiji.

Shell GTL (Gas-to-Liquid) ulja i maziva predstavljaju visokokvalitetne proizvode koji proizlaze iz napredne GTL tehnologije, koja transformiše prirodni plin u bazu za ulje. Ova tehnologija nudi niz prednosti kao što su:

  • visoka kvaliteta i čistoća što poboljšava performanse i produžuje životni vijek motora
  • visok indeks viskoznosti i odličnu termičku stabilnost
  • izuzetno nizak sadržaj sumpora i aromatskih spojeva, što značajno smanjuje emisije štetnih tvari

0W tehnologija predstavlja vrhunac inovacije u proizvodnji maziva za motore. Ova tehnologija omogućava ultra-nisku viskoznost, što znači da ulje brže cirkuliše kroz motor, pružajući bolje performanse i bolju zaštitu. Voditelji servisa su educirani o važnosti korištenja visokokvalitetnih Shell ulja za produženje dugovječnosti motora i smanjenje troškova održavanja.

Kako bi ciljevi bili ostvareni, Orbico omogućava organizovanje raznih marketinških aktivnosti usmjerenih prema Hyundai predstavnicima i krajnim korisnicima Hyundai automobila. Također, voditeljima servisa pruža se tehnička podrška kako bi im se omogućilo da optimalno koriste Shell proizvode i pruže najbolju uslugu svojim klijentima.

Uz zajednički napor ova dva diva automobilske industrije nastavit će raditi na inovacijama, održivosti i pružanju boljih rješenja za korisnike. Naše partnerstvo ilustruje važnost povezanosti između proizvođača automobila i stručnjaka za ulja i maziva kako bi se ostvarile pozitivne promjene u načinu na koji se vozimo i održavamo naše automobile.

© 2023 by ID-S.