1. Home
  2. /
  3. Objave
  4. /
  5. Orbico, oficijelni makrodistributer Shell ulja i maziva u Bosni i Hercegovini, za svoje cijenjene kupce organizovao je nezaboravnu posjetu Shell tehnološkom centru za ulja i maziva u Hamburgu!

Ova jedinstvena prilika omogućila je našim kupcima da zavire u svijet najnaprednijih tehnologija i stručnosti koje Shell koristi kako bi ostao lider u industriji ulja i maziva. Posjeta je bila dizajnirana kako bi vam pružila uvid u Shell-ove inovacije i predanost kvaliteti i održivosti.

Posjeta je uključivala fascinantne prezentacije koje su nas upoznale s najnovijim istraživanjima, razvojem i tehnologijama u oblasti ulja i maziva. Imali smo priliku vidjeti Shell-ove laboratorije i istraživačke objekte, gdje se provode testiranja visokih performansi, razvijaju nove formulacije i osigurava vrhunska kvaliteta njihovih proizvoda.

Naši kupci su imali priliku susresti se s Shell-ovim stručnjacima, razgovarati o najnovijim trendovima i tehnikama u industriji ulja i maziva, te postaviti pitanja o specifičnim potrebama i izazovima s kojima se suočavaju u svom poslovanju. Bilo je inspirativno vidjeti kako Shell radi na razvoju naprednih formulacija ulja i maziva koje mogu poboljšati performanse motora i produžiti životni vijek strojeva.

Ova posjeta je bila izuzetna prilika za naše kupce da steknu dublje razumijevanje ulja i maziva, kao i da se upuste u svijet vrhunskih tehnologija. U današnjem konkurentnom okruženju, važno je biti informisan i osviješten o najnovijim inovacijama, a posjeta Shell tehnološkom centru nam je omogućila upravo to.

Želimo izraziti zahvalnost Shell timu na izvanrednom gostoprimstvu i odličnoj organizaciji ove posjete. Također, želimo se zahvaliti našim kupcima koji su se pridružili ovoj nevjerojatnoj prilici i doprinijeli uspjehu ovog događaja.

U Orbicu smo ponosni što smo imali priliku podijeliti ovu nevjerojatnu avanturu s vama. Nastavit ćemo pružati vrhunsku podršku, proizvode i inovacije kako bismo zajedno gradili uspješnu budućnost u industriji ulja i maziva.

© 2023 by ID-S.