1. Home
  2. /
  3. Objave
  4. /
  5. Orbico, Shell-ov makrodistributer zvanično saopštenje


Globalno, život svih nas se drastično i neočekivano promijenio u posljednjih nekoliko dana te svaki pojedinac naše organizacije i društva se u tom momentu pokušao prilagoditi na sebi svojstven i najbolji mogući način, a uz sve izazove koje sa sobom nosi neizvjesnost u budućnost i daljnji tok događaja. Ono što pouzdano znamo jeste da upravo ta neizvjesnost je kod čovjeka izvor jedne od najjačih emocija stresa.

Mi u Orbicu, koji je Shell Ovlašteni makrodistributer za područje Bosne i Hercegovine, ali i preostalih osam država regije, smo sve svoje snage i znanja iskoristili na način da život i poslovanje naših radnih kolega što više olakšamo i prilagodimo novonastaloj situaciji uzrokovanoj pandemijom COVID-19.
Svim svojim poslovnim partnerima, kao i u dosadašnjoj praksi, a sada posebno, stojimo na raspolaganju kroz svaki vid podrške koju možemo obezbijediti.

Naš glavni akcenat tokom cijelog našeg poslovanja bio je fokusiran na čovjeka kao pojedinca, koji kroz organizaciju ili partnerski poslovni odnos može predstavljati različite uloge, ali ono čega smo uvijek bili svjesni jeste da ljudi međusobno grade i jačaju biznis.

S tim u vezi, svim svojim radnim kolegama, poslovnim partnerima i njihovim porodicama želimo da se zajedno što prije izborimo i pobijedimo vremena koja su pred nama, a to možemo samo zajedničkim snagama i djelovanjem.

Čuvajte sebe i svoje najmilije.

© 2023 by ID-S.