1. Home
  2. /
  3. Objave
  4. /
  5. Orbico i Vranješ d.o.o. organizovali edukaciju za svoje partnere

Orbico d.o.o., kao makrodistributer Shell maziva u Bosni i Hercegovini, je u suradnji sa dugogodišnjim partnerom Vranješ d.o.o. organizovao edukativnu sesiju za poslovne partnere kako bismo im pomogli da bolje razumiju maziva i njihovu pravilnu upotrebu.

Događaj je uključivao trening kojim smo pokrili različite vrste dostupnih maziva iz segmenta industrije, i transporta, njihova svojstva i karakteristike, te kako odabrati pravo mazivo za određenu primjenu. Naši stručnjaci dali su praktične savjete o tome kako identificirati potrebe za podmazivanjem, kako pravilno primijeniti maziva i kako pratiti performanse opreme kako bi se osiguralo da mazivo efikasno radi svoj posao.

Pored sesija obuke, našim partnerima smo obezbijedili i razne edukativne materijale, uključujući brošure, priručnike i online resurse. Ovi materijali su dizajnirani da budu laki za razumijevanje i daju jasne smjernice o pravilnoj upotrebi maziva, kao i najbolje prakse za skladištenje, rukovanje i odlaganje.

Tokom sesija obuke i edukativnih materijala, naglašavali smo važnost pravilnog podmazivanja u smanjenju trošenja i habanja, smanjenju zastoja opreme i na kraju uštedi vremena i novca našim partnerima. Također smo istakli potencijalne rizike povezane s nepravilnim podmazivanjem, kao što su smanjene performanse opreme, povećana potrošnja energije i potencijalni sigurnosni rizici.

Udruživanjem s našim oficijalnim distributerima i partnerima i pružanjem potrebnih znanja i alata, vjerujemo da im možemo pomoći da bolje služe svojim kupcima i osiguramo da Shell maziva koja koriste imaju najbolji učinak. Radujemo se nastavku našeg rada s našim partnerima kako bismo promovisali pravilnu praksu podmazivanja i pomogli im da postignu svoje ciljeve pouzdanosti i efikasnosti opreme.

Ovom prilikom je istaknut i benefit koji partneri Orbico d.o.o. i Vranješ d.o.o. mogu dobiti, a u pitanju je besplatno uzimanje uzoraka ulja i masti, analiziranje i davanje preporuka kako bi se odabrali najbolji Shell proizvodi, umanjili rizici, smanjila opterećenja opreme, produžio interval zamjene i samim tim značajno umanjili troškovi poslovanja.

© 2023 by ID-S.