Ne propustite Kućni sajam SIM IMPEX Sarajevo!
SiM Impex organizuje kućni sajam sa mnoštvom popusta i akcija, te druženje sa kupcima.

U četvrtak 18. aprila pripremamo cjelodnevno druženje sa svojim kupcima pod imenom „Kućni sajam SiM Impex Sarajevo“ u svojoj poslovnici u Istočnom Sarajevu na adresi Ravnogorska 22.

Odlučili smo nagraditi svoje vjerne kupce sajmom, a taj događaj će biti i prilika da se razmijene iskustva i još više unaprijedi saradnja sa postojećim, ali i novim kupcima koji posjete ovaj sajam.

Kućni sajam svoja vrata otvara u 8:00h, te traje sve do 18:00, a posjetiocima će tom prilikom na usluzi biti stručno osoblje SiM Impex-a, koje će svim zainteresovanim pružiti informacije o najnovijim proizvodima u svijetu opreme i alata. Toga dana ćemo ponuditi, pored auto-dijelova najpoznatijih svjetskih dobavljača, i veliki asortiman garažne opreme po akcijskim cijenama, značajne popuste na kompletnu opremu i alate, akumulatore, ulja, metlice brisača, patosnice kao i poklone iznenađenja za sve koji posjete ovaj sajam.

Shell je pripremio odličnu akciju gdje uz kupovinu Shell motornog ulja 209 L, na poklon dobijete ručnu pumpu za istakanje ulja.

SiM Impex poziva sve koji se 18. aprila nađu u Istočnom Sarajevu, da posjete poslovnicu, te da se na kućnom sajmu detaljnije upoznaju sa našim asortimanom.

S poštovanjem,
Vaš SimImpex

© 2019 by Quicksystem