Od sada će naši kupci Shell motornih ulja i maziva moći pristupiti našem asortimanu uz odlične pogodnosti na jedinstvenoj Shell ShareApp platformi.

Detaljno istražujući potrebe naših kupaca, u proteklom periodu smo razvili jedinstvenu online aplikaciju za naručivanje i ujedno program lojalnosti za naše kupce na tri tržišta regije. Orbico Grupa je generalni uvoznik Shell maziva za područje država Jugoistočne Evrope, a u narednom periodu lansiramo aplikaciju za naše kupce motornih ulja i maziva putem Orbico lokalnih kompanija Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji.

Aplikacija je namijenjena našim kupcima na tri sektora na koja poslujemo, a to su putnički program, transport i industrija. Prilikom narudžbe Shell motornih ulja i maziva sa najnaprednijom tehnologijom, gdje bismo posebno izdvojili premium asortiman proizveden na revolucionarnoj tehnologiji baznog ulja dobivenog iz prirodnog plina, automatski će unutar aplikacije biti dodijeljeni određeni bodovi naručenim proizvodima koje će naš kupac moći zamijeniti za aktualne vrhunske poklone. Još jedna od značajki aplikacije jesu instant i dugoročnije marketing kampanje te dodatni bonus bodovi koji će, također, biti konvertovani u specijalno izabrane poklone.

Orbico BiH, Orbico Hrvatska i Orbico Srbija smo prvi Shell-ov makrodistributer globalno da smo radili na razvijanju i lansiranju Shell ShareApp-a. Ovo jeste ogromna čast i priznanje za naš dosadašnji rad, ali itekako i ogromna odgovornost da dalje nastavljamo u pravcu s kojim su naši poslovni partneri zadovoljni.

© 2019 by Quicksystem