Mi u Shell-u želimo pomoći u stvaranju održivije budućnosti smanjivanjem našeg ugljičnog uticaja na prirodu. Odlučni smo u pružanju alternativa sa smanjenim udjelom ugljika u motornim uljima koje nudimo.
Motorna ulja imaju ključnu ulogu u pokretanju svijeta. Kako se povećava potreba u svijetu za mobilnošću, povećava se i potražnja za motornim uljima i mazivima.1 Također, potrebno je uravnotežiti povećanu potražnju s utjecajem na okoliš. Kao dio Shell Lubricants-a, razumijemo da naši partneri očekuju od proizvođača ponudu održivih proizvoda i usluga kako bi sami lakše mogli učiniti održive odabire.2 Vozači i proizvođači vozila žele alternative sa smanjenim udjelom ugljika za svoje trenutne i buduće potrebe za mobilnošću.

Shell je najveći dobavljač maziva na svijetu.3 Shell Lubricants se usredotočuje na dostavu proizvoda kreiranih za postizanje učinkovitosti u tehnologijama s metalnim dijelovima u kretanju, pomažući smanjenje potrošnje goriva u putničkim i teretnim vozilima.
Kako bismo to postigli, usredotočeni smo na dvije strateške inicijative:
Smanjenje sadržaja CO2e naših proizvoda.
Pomoć partnerima i kupcima u upravljanju njihovim potrebama za održivošću.

1. Global Lubricants: Izvještaj o analizi i procjeni tržišta 2019., Kline
2. Partneri i potrošači sve više očekuju od proizvođača ponudu održivih proizvoda i usluga, spremnih za korištenje, jer njih 74% u cijelom svijetu navodi zabrinutost za okoliš. Potrošači žele da im proizvođači olakšaju odabir održivih opcija (43%), Project Maximus, Shell Insights + Kantar, studeni 2019.
3. Prema izvještaju Kline & Co

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2019 by Quicksystem