Shell LubeAdvisor – prepoznavanje i iskorištavanje vrijednih prilika
Specijalizirani tehnički savjetnici za Shell maziva (LTA) provode ankete na terenu kako bi pomogli kupcima da identificiraju područja za poboljšanje podmazivanja. Obrađene su sve faze postupka podmazivanja, uključujući odabir proizvoda, isporuku, skladištenje, distribuciju prema gradilištu, primjenu proizvoda i odlaganje iskorištenih maziva. Promjene se provode i kroz ‘Projekte poboljšanja vrijednosti’.

Shell LubeExpert – praćenje performansi
Namjenski timovi visoko obučenih tehničara – stručnjaci za usluge podmazivanja (LSE) – provode većinu svog vremena sa kupcima, pregledavajući kritične strojeve poput bagera, vučnih staza, lopata, mlinova i peći te utvrđujući potencijalne probleme s podmazivanjem. To upozorava kupce na potrebu preventivnog održavanja, što može dovesti do uštede od milion dolara te pomažući u izbjegavanju većih kvarova.

Shell LubeAnalyst – Analiza maziva
Globalna usluga praćenja ulja i opreme koja pomaže kupcima u procjeni stanja maziva, prepoznavanju potencijalnih problema i upoređivanju performansi opreme sa usporedivim uzorcima ulja iz cijelog svijeta. Dostupna u 95 zemalja i 28 jezika, ima više od 60 000 korisnika širom svijeta i analizira preko 750 000 uzoraka godišnje. Usluga omogućava kupcima nadzor opreme bez prekida rada i pruža smjernice za tumačenje rezultata.

Shell LubeAnalyst Lite – brza analiza na licu mjesta
Shell LubeAnalyst Lite analizatori na licu mjesta daju brze, sveobuhvatne rezultate ispitivanja maziva strojeva, uključujući ulja za motore i mjenjače, hidrauličke tekućine i tekućine servoupravljača i mjenjača. Osoblje za održavanje može testirati maziva na licu mjesta na bilo kojem udaljenom mjestu i postići rezultate u roku od 15 minuta. Usluga može pomoći u ograničavanju zastoja i smanjenju troškova održavanja uočavanjem ranih znakova abnormalnog trošenja i pomažući u produženju intervala ispuštanja ulja.

Shell LubeCoach – visokokvalificirani zaposlenici
Prilagođeni program obuke, koji vode Shell tehnički stručnjaci sa značajnim iskustvom na terenu, a koji nudi praktično podučavanje osoblju kupaca o tehnikama upravljanja mazivima.
Više informacija možete pronaći na našoj web stranici, u sekciji Tehničke usluge.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2019 by Quicksystem