Kao sponzor i tehnički partner Hyundai Shell Mobis World Rally Team-a, Shell je podržao Hyundai Motorsport sa mazivima otkako su se pridružili WRC-u 2014. godine.

Budući da smo bili partneri sa Hyundaijem od 2005. godine, kada je prvi put potpisan Sporazum o globalnoj saradnji, ambicija nam je bila unaprijediti ovu asocijaciju na globalnom nivou. Kada je naše tehničko partnerstvo 2014. godine podignuto na veću razinu, započeli smo zajednički inženjerski projekat s Hyundai Motorsportom, što je u konačnici dovelo do njihovog preuzimanja prvenstva 2019. godine.

S izazovima vozača i njihovim automobilima koji se bore protiv ekstremnih temperatura koje se mogu spustiti na -30 ° C i popeti se i do 50 ° C, kao i velike nadmorske visine i izazovne površine ceste, Shell-ovi inženjeri imaju zadatak pružiti elitne performanse maziva u svim uslovima.
Prepoznajemo da naši kupci zaslužuju jednako kvalitetne proizvode kao i Hyundai Motorsport tim, a sva svoja iskustva u pružanju kvalitetnih pouzdanih performansi motora u WRC-u preuzimamo i stavljamo ih direktno u Vaš automobil kako bi ujedno imao najbolje rezultate , bez obzira na vrijeme ili teren.

Hyundai Motor Co., najveći južnokorejski proizvođač automobila, uspostavio je novi petogodišnji sporazum o globalnoj poslovnoj saradnji sa Royal Dutch Shell plc. Sporazum znači da Shell zadržava status službeno preporučenog dobavljača maziva za Hyundaijeva vozila širom svijeta.
Hyundai Motor Company daje ekskluzivne preporuke za upotrebu motornog ulja Shell putem pismenih preporuka trgovcima.
Hyundai Motorsport i Shell su i tehnički partneri na FIA svjetskom rally prvenstvu.

Novi kobrendirani Hyundai proizvod Shell Helix Ultra ECT AH 5W-30 1L bit će dostupan za naručivanje i ciljano će se nalaziti samo u bocama od 1 litar. Ovaj će proizvod pružiti sjajne mogućnosti da povećamo poslovanje sa Hyundaijem i otvorimo vrata trgovcima koji su do sada bili nedostupni za Shell.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2019 by Quicksystem